Volleybal clinic met Myrthe Schoot (TeamNL)

Gepubliceerd: donderdag 20 april 2023 23:02 uur

Afgelopen zondag 16 April organiseerde de BeBetterTraining (BBT) Volleybal school een clinic met TeamNL libero Myrthe Schoot in de sporthal T-Kwadraat in Tilburg. BBT is de volleybal school van onze hoofd jeugdtrainer Ronald Lacroes. Er waren meer dan 100 jongens en meisje aanwezig vanuit verenigingen door het hele land. 

Ook Atak’55 was weer goed vertegenwoordigd met Jet, Mirte, Jasmijn (MC1), Ceyda, Myrthe, Puck, Ymke, Mette (MB1) en Zoë (Gemengd B).  Er werden in groepen getraind over 6 velden op alle volleybal basics (Aanval, Verdedigen, Service, Passing en Setten) en op een veld werd game like getraind. Na een leuke warming up door middel van dans, waarbij ook Myrthe zelf op de proef werd gesteld, kon het veldwerk beginnen. 

Bij het verdedigen stond natuurlijk Myrthe zelf. Ze daagde de deelnemers uit met een zware defensieve oefening en gaf daarbij nuttige tips en aanwijzingen. Aan de rode koppies en de lachende gezichten was duidelijk af te lezen dat iedereen een mooie en intensive training had mogen meemaken.

Tot slot was er nog de mogelijkheid om met Myrthe op de foto te gaan en een handtekening te laten zetten. Van sommige Atak’55 speelsters zijn opeens de volleybalschoenen heel veel meer waard geworden!

Volleybal clinic met Myrthe Schoot (TeamNL)