Opening Waspik Beach

Gepubliceerd: donderdag 11 maart 2021 00:00 uur

We hebben opgemerkt dat veel leden van V.C. Atak ’55 zin hebben om lekker te gaan beachvolleyballen en het mag ook weer! Daarmee wordt bevestigd: WASPIK BEACH GAAT OPEN!

Met trots kunnen we melden dat we vanaf dit seizoen een nieuwe commissie hebben: Commissie Waspik Beach. Deze commissie wordt gevormd door Edwin van Bon, Martin Muller en Job Dievelaar. Zij gaan zich de komende periode bezig houden met de organisatie van beachvolleybal op onze beachlocatie en daarnaast de professionalisering van Waspik Beach. 

Vanaf 16 maart mag er buiten worden gesport door zowel kinderen als volwassenen:

  •  t/m 26 jaar in teamverband en zonder de verplichting om afstand te houden
  • vanaf 27 jaar met maximaal 4 personen én op 1,5 meter afstand

Er zullen op verschillende avonden beachtrainingen worden verzorgd, conform de door de overheid en Gemeente Waalwijk opgestelde normen en eisen. De trainingsavonden zullen zijn op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 18.00-20.00 uur. Definitieve dagen en tijden kunnen wij pas bekend maken als de inschrijvingen binnen zijn. Hoe sneller je inschrijft, hoe sneller wij kunnen beginnen. Deze zullen naar verwachting in de week van 22 maart worden gecommuniceerd. Indien noodzakelijk (vanwege omvang van groepen) kan er worden uitgeweken naar andere dagen en tijden.

Hoe komt de start van de beachvolleybaltrainingen op onze beachlocatie Waspik Beach eruit te zien?

  • Op zaterdag 20 en zaterdag 27 maart voor alle jeugdleden van Atak
  • Vanaf maandag 29 maart (direct na ingang zomertijd) voor alle Atakteams volgens
  • een vast trainingsschema

Ga snel naar de website van Waspik Bech en schrijf je via het formulier: www.waspikbeach.nl

 

Opening Waspik Beach