Volleybalschool

Voor het seizoen 2020 / 2021 is Chris Konings aangesteld als hoofdtrainer voor Volleybalschool Midden Brabant. Samen met Martijn van de Wouw en Tim van Hemert, die al jaren verbonden zijn aan Volleybalschool Midden Brabant, verzorgt Chris de trainingen op de maandagen van 18:00 uur tot 19:30 uur.

Chris is een gediplomeerde en zeer ervaren trainer en opleider. In het verleden is hij jarenlang in dienst geweest bij de Nevobo als trainer van jeugdige talenten. Daar heeft hij vele jeugdteams begeleid naar kampioenschappen in Nederland. Tevens heeft hij vele clubs onder zijn hoede gehad, zowel dames als heren op divisieniveau, in de regio Zuid.

Martijn van de Wouw en Tim van Hemert ondersteunen Chris bij het verzorgen van de trainingen. Deze vinden plaats op maandagen van 18:00 uur tot 19:30 uur in Sportcentrum Waspik. Op verschillende velden wordt er in verschillende niveaus en leeftijdscategorieën getraind.

Op maandag 28 september en maandag 5 oktober hebben er twee proeftrainingen plaatsgevonden. Alle jongens en meiden vanaf CMV4 kunnen nog steeds aanmelden voor Volleybalschool Midden Brabant.

Opgeven voor deelname aan de trainingen van Volleybalschool Midden Brabant kan door middel van het invullen van het inschrijfformulier op de website: www.volleybalschoolmiddenbrabant.nl Op de website vind je ook alle actuele informatie, net zoals op de Facebookpagina Volleybalschool Midden Brabant.

Details Volleybalschool

Datum:
28-09-2020
Volleybalschool

Activiteiten

18 sept
Start competitie 2021/2022