Atak beach

ATAK BEACH, 8 en 9 juli
Na het succes van 2022 organiseert V.C. Atak ’55 haar jaarlijkse beachvolleybalevenement dit jaar wederom op de eigen beachvolleyballocatie aan de Lindenheuvel in Waspik, op zaterdag 8 en zondag 9 juli. Zoals de voorgaande edities is er weer van alles te beleven, voor jong en oud.

2 dagen beachvolleybal en gezelligheid
Op zaterdag wordt er vanaf het einde van de ochtend de hele dag competitief gevolleybald, op alle niveaus. Traditiegetrouw staat de zondag in het teken van ‘campingvolleybal’. Beide dagen zijn inmiddels vol en vanwege de grote belangstelling zijn er zelfs extra teams toegelaten. Inschrijven is dus niet meer mogelijk maar uiteraard is iedereen op beide dagen van harte welkom op het gezellige terras om te genieten van de sfeer en een koud drankje. Voor kinderen wordt er weer gezorgd voor voldoende vertier!

Jeugdactiviteiten
De zaterdagochtend is gereserveerd voor de jeugd. Alle kinderen vanaf de basisschoolleeftijd kunnen meedoen. Houd de social mediakanalen in de gaten voor het programma!

TOP-FOOTVOLLEY
Op zaterdagavond maken we kennis met een voor Waspik nieuwe en spectaculaire sport: Beachvoetvolleybal. Nederlands kampioenen Ben Sparenberg en Antonio Aurino geven rond 19.00 uur een demonstratie. Dit wil je niet missen!

Beachfeest!
De zaterdag wordt afgesloten met een beachfeest. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom op deze gezellige avond. Met muziek van DJ TAHVO en onder hopelijk tropische omstandigheden gaan de voetjes van de vloer, tot in de kleine uurtjes. Toegang is gratis.

SEE YOU AT THE BEACH!

Atak Beach Poster weekend 2023 Atak Beach Poster Feestavond

Details Atak beach

Datum:
08-07-2023
Atak beach

Activiteiten

17 dec
CMV toernooi in Waspik

Lees verder

20 dec
Frikandellen toernooi

Lees verder

13 jan
Muziekbingo

Lees verder