Gepubliceerd: dinsdag 29 november 2022 13:13 uur

MC1 Kampioen!

Nadat iedereen aan het begin van het seizoen van de schok was bekomen van het samenvoegen van 2 meiden C-teams, begon de nieuwe C1 van Atak’55 vol goede moed aan een nieuw avontuur. Met een nieuwe en professionele technische staf in de vorm van Ronald and Minke en de twee vaste coaches/hulptrainers Luc en Jilco werd het nieuwe team in korte tijd klaar gestoomd voor de competitie. Enorme stappen werden gezet op technisch vlak wat goed terug te zien was en is in de verschillende wedstrijden dit seizoen. De meiden van de C1 hebben dit seizoen laten zien wat er mogelijk is met hard voor elkaar willen werken, verzorgd volleybal en een ongelofelijk positieve teamspirit. 

Twee wedstrijden voor het einde van de competitie wist ons team de promotie naar de 1ste klasse zeker te stellen. Afgelopen zaterdag werd thuis onze kampioenswedstrijd in stijl met 4-0 gewonnen tegen Sliedrecht Sport. Het publiek zorgde voor een geweldige ambiance op de tribune.  Door de club en de ouders is het team in stijl gehuldigd. Waarbij de kampioensronde op de platte kar door Waspik natuurlijk niet kon ontbreken. De avond werd in stijl met een super gezellig teamdiner afgesloten. 

In deze competitie zijn er in totaal 50 punten te behalen, de meiden hebben nog maar 2 punten laten liggen en met nog 1 wedstrijd te gaan zou het zomaar eens een ongeslagen kampioenschap kunnen worden. Daarvoor moet dan wel komende zaterdag uit tegen de nummer 2 (VV-VAT) gewonnen worden. 

Het team wil natuurlijk ook even de supporters bedanken want die waren er iedere wedstrijd in grote overvloed aanwezig. We konden de steun voelen als het even wat minder ging op het veld of de euforie bij een mooi punt. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer in de zaal als we de nieuwe uitdaging aangaan van een klasse hoger.

 

MC1 Kampioen!

Meer media