Nieuws
Teams
Programma
Uitslagen en standen
Verslagen

Clubinformatie
Lidmaatschap
Contributie
Sponsoren
SponsorKliks
Zaal
Fotoboek
Gastenboek
Inloggen

<<     Juni 2019     >>
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      

Atak55 MA1 Flits MA2

De beslissende wedstrijd voor het kampioenschap.

De warming up, iedereen is 100% gefocust. Het inslaan wordt gewonnen door Flits maar dat zegt natuurlijk helemaal niets. De wedstrijd gaat beginnen.
Set1 de spanning is groot waarschijnlijk komt dit door het massaal gekomen publiek dat op de tribunes in de zaal heeft plaats genomen. De eerste 5 punten gaan dan ook meteen naar Flits toe. Maar dan is iedereen bij atak over de eerste spanningen heen en gaat het volleyballen zoals ze altijd doen. Vechtend voor iedere bal komen ze punt voor punt terug.  Ook komt er ineens een hoop kabaal omdat er teamgenoten van Tim (H4)  de trommel boven op de kast hebben zien liggen en voor wat sfeer gaan zorgen. Door sterke service reeksen van vooral de middenspeelsters wordt set 1 alsnog “eenvoudig” binnengehaald met 25- 15. Het eerste belangrijke punt is binnen. Nog 1 set winnen en het kampioenschap is binnen.
Set 2 is een kopie van set 1 weer komen we een paar punten achter om vervolgens via servicedruk weer op voorsprong te komen. Ook nu werkt de trommel vooralsnog in ons voordeel. De tegenstander heeft geen kans meer om de Liedjes te zingen want het kabaal vanaf de tribunes is oorverdovend. Flits raakt hierdoor van slag maar ook Tim begint zenuwachtig te worden en laat Jurgen nogmaals controleren of dat 2 sets wel echt voldoende is. Gelukkig is het echt zo en komt er op 24-11 weer een sterke service waardoor er geen goede pass en set-up kan komen en de bal vervolgens uit wordt geslagen. Op het moment dat de scheidsrechter fluit voor het punt van Atak komt er ineens heel veel emotie los bij zowel de trainers als de speelsters en iedereen rent het veld in om met zijn allen heel veel kabaal te maken en het kampioenschap te vieren. De coaches van de tegenpartij zijn zo sportief om ons alvast te feliciteren bij het wisselen van kant.
Set 3 weer worden er wat wissels toegepast. De trainers zeggen na dat iedereen elkaar nog eens uitgebreid omhelst heeft dat ze de wedstrijd wel graag willen winnen en vragen nogmaals de concentratie vast te houden. De set begint weer! Hetzelfde als set 1 en 2 waardoor er weer een achterstand moet worden goed gemaakt. Er wordt geknokt voor elke bal en als de tegenstander tot 15 punten is gekomen staat er aan de kant van Atak 25 punten op het scorebord 25-15 voor Atak.
Set 4, omdat de wedstrijd nu al gewonnen is worden er wat positie wijzigingen doorgevoerd. De middens starten andersom en ook de passer/lopers starten andersom. En wat je niet kunt verzinnen gebeurd. We komen op voorsprong door een paar goede aanvallen en zelfs een aantal blokkeringen. Maar opeens is alle adrenaline uitgewerkt en is de energie die is geleverd in de andere sets totaal op. Flits loopt uit naar 21-8 en dan komt de publiekswissel. Evy, die ons helaas gaat verlaten, wordt gewisseld en krijgt een groot applaus en wordt toegezongen met de woorden: evy bedankt! De rest van de set is nog maar een formaliteit en het wordt uiteindelijk 9-25 voor Flits.
Maar het feest wordt toch echt gevierd door atak want het kampioenschap is binnen. Vanwege een andere wedstrijd wordt de huldiging in de kantine gehouden. De voorzitter houdt een praatje( mark bedankt voor de prachtige woorden) en de meiden krijgen uit handen van Elaine een tegoedbon van volleybalshop. Dan heeft Tim nog twee verassingen in petto. Eerst worden Evy en Brittney naar voren gehaald om Evy nogmaals te bedanken krijgt ze uit handen van Brittney een aandenken namens het hele team. Vervolgens komt er nog een doos tevoorschijn en die wordt door Tim overhandigd aan Nienke, daarbij wordt gezegd dat deze geopend mag worden in de kleedkamer. In deze doos zaten handdoeken voor het hele team.  Via deze weg wil ik nogmaals alle mensen bedanken die ons niet alleen tijdens de beslissende wedstrijd maar ook zeker de andere wedstrijden hebben gesteund.

Namens het hele team bedankt!!
Een trotse trainer/coach

V.C. Atak '55 • Secretariaat: Watersnip 57; 5165 KN Waspik • t. (0416) 316805
Website: www.atak55.nl • E-mail: secretariaat @ atak55.nl • Rabo De Langstraat: NL43RABO0156593947 • KvK Brabant: 40271499 • Nevobo Regio Zuid: CKM1V5G