Nieuws
Teams
Programma
Uitslagen en standen
Verslagen

Clubinformatie
Lidmaatschap
Contributie
Sponsoren
SponsorKliks
Zaal
Fotoboek
Gastenboek
Inloggen

<<     Juli 2020     >>
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

TFC - HS1

Wat heerlijk om zelf eens een verslag te schrijven. Ik ben een nieuw lid van de Atak 1 familie, de jonge middentikkert is nu aan de beurt om een verslag te schrijven.

Het is weer zaterdag, de dag waar de hele week naartoe getraind wordt om weer een geweldige prestatie te leveren voor het publiek en natuurlijk het eigen plezier.

Het irste is er helemaal klaar voor: Hars heeft n potje FIFA gewonnen, Jappie heeft zn gouden beentje gewassen en er is heel veel publiek voor een uitwedstrijd. Beter kun je het niet hebben.

Iedereen is gebrand om vandaag te winnen. Govers zei vlak voor de wedstrijd dat hij nog nooit zo graag had willen winnen als nu. Ok, iedereen was het er mee eens. De winst moet hier echt gepakt worden.

De eerste set begint volgens het vaste 3 stappenplan van onze liberoot: Veel energie, geen fouten en winnen: Dat resulteert in een glimlach. Het energie level is hoog er worden weinig fouten gemaakt. De set wordt gewonnen, maar we laten ze nog even ruiken aan de setwinst en slepen de eerste set binnen. 24-26.

De tweede set is de boodschap van onze Govers: zolang wij voorstaan maken zij de fouten. Hij had het nog niet uitgesproken en het gebeurde: 3 service fouten en een bal tegen de muur achter elkaar voor TFC. Ook in deze set slaagt TFC er niet in om de set stand naar hun toe te trekken in 1-1. Onze ploeg slaagt er weer in om met 24-26 te winnen. 0-2.

Nu kan het echt gebeuren. De winst ligt op de loer, maar verzwakken is nu geen optie. We beginnen de set goed en er wordt een time out aangevraagd door TFC en wij konden lekker meegenieten van het gesprek van de coach van het andere team... hij was blijkbaar niet heel blij met hoe zijn team presteerde tegen het hele jonge Atak. We staan 13-18 voor en laten het door persoonlijke fouten terugkomen tot 19-19. Nu kan dat ook komen omdat de scheidsrechter ballen magisch omhoog zag vliegen. Maar zeuren op de scheids is achteraf heel makkelijk. Toch weet uw irste de set te winnen met 22-25.

De winst is al binnen, maar hoe heerlijk is het om hier 5 punten mee naar huis te slepen. Chiellini wordt gewisseld voor Mo en de set begint. Het energielevel begint te dalen. Huh? Dat was geen afspraak. Ook naarmate de set zich vordert nemen de persoonlijke fouten toe. Het zou toch niet zo zijn dat de laatste set verloren wordt omdat Atak er te makkelijk over gaat denken. Helaas, waar u en wij al voor vreesde is gebeurd. 25-17 verlies...

Maar ein-de-lijk is het dan zover. Het moment waar iedereen zolang op heeft zitten wachten is eindelijk aangebroken. Het irste van jullie favoriete Waspikse club heeft dan eindelijk de allereerste chte wedstrijd gewonnen. Natuurlijk was er al een wedstrijd gewonnen in Horn, maar deze wedstrijd was voor het team de eerste echte overwinning. De 4 punten zijn in de pocket en iedereen is na de wedstrijd ook in de goede bui.

Er wordt in de kantine achteraf nog lekker een biertje (of rode wijn) gedronken en wordt uiteraard gezongen. SALIADIALIADIADIEEEEEEE.. HALLELUJAH.... en de rest van de tekst weet eigenlijk niemand. Behalve t twidde die net zo oud zijn als dat ze haren op hun hoofd hebben, maar daar mag ik niet te veel over zeggen.

Ik hoop jullie snel weer te spreken en de jonge middentikkert houdt het voor gezien.

Ciao, adios en houuuudoeee

V.C. Atak '55 • Secretariaat: Watersnip 57; 5165 KN Waspik • t. (0416) 316805
Website: www.atak55.nl • E-mail: secretariaat @ atak55.nl • Rabo De Langstraat: NL43RABO0156593947 • KvK Brabant: 40271499 • Nevobo Regio Zuid: CKM1V5G