Nieuws
Teams
Programma
Uitslagen en standen
Verslagen

Clubinformatie
Lidmaatschap
Contributie
Sponsoren
SponsorKliks
Zaal
Fotoboek
Gastenboek
Inloggen

<<     Juni 2019     >>
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      

HS1-Limac: Tuut chips

Na een 3-2 overwinning tegen HHC H1 voor atak heren 1, of was het nou heren 2? geen idee laat ook maar, werd er opnieuw getraind op de verbeterpunten om nog sterker te staan tegen limac H1. Op de maandag training gebeurde niet veel spannends, hier en daar werden een paar mooie ballen geföhnt en er werd veel gelachen (misschien iets te veel). Op de woensdag training kregen we dan ook als eerst te horen van de trainert dat de maandag training wat beter en serieuzer had gekund. Volledig instemmend door iedereen van het team (op de geblesseerde die daarom niet kwam trainen johnny de niet meer zo hoog springende nu z’n voet dik is middenman na) werd er daarom extra stevig getraind. Vol goede moed en vechterslust verdwenen we na de training naar onze mancave’s om volledig uitgerust om zaterdag 4 uur in het veld te staan.

Maar meteen toen de eerste begon kregen we al hier en daar de ballen om onze oren. Drie linkshandige tegenstanders zorgde voor een extra moeilijkheidsgraad bij het blokkeren en verdedigen. Gaande de set kwamen we echter nog even goed terug maar het mocht niet baten. De set werd verloren met als eindstand 18-25.
De tweede set was weer een beetje het zelfde riedeltje begonnen niet goed, komen terug en dan weer weggeven. Veel eigen fouten en miscommunicatie begon in deze wedstrijd toch echt wel de toon te zetten. Toch wisten we de 2e set met maar 2 punten verschil te verliezen, het werd 23-25.
‘’Oke, jongens nu moeten we het gaan doen we staan 2-0 achter als we willen winnen moeten we deze set echt pakken’’ – weet niet wie maar een atak speler. Wijze woorden van die ene atak speler dacht ik, laten we nu een tandje bij schakelen en onze 110% geven. Natuurlijk wisten wij niet dat die kerels van limac deze set ineens ook een tandje bij schakelde. We verloren met 16-25 door een goede verdediging van de tegenstander en te veel persoonlijke fouten bij ons.
Set 4 ga ik niet veel woorden aan vuil maken. Kwalitatief uitermate teleurgestelde set zullen we maar zeggen. 15-25 voor limac.
Na een vierde set waarin we onszelf te kort gedaan hebben is de sfeer in het team even niet gezellig natuurlijk. Je baalt er van als wat we getraind hebben niet uit de verf komt. Om ons wat op te vrolijken worden er wat pilskes en een schaal met friet besteld. Samen met wat flauwe grappen proberen we niet te veel meer aan de wedstrijd te denken. Maar toen…… de grap van de eeuw een poets of voor de jongeren onder ons ‘’prank’’ van hoog niveau deed zich in het licht verschijnen. De frietenbakkert en pilskestappert brachten ons een schaal waarop de frikadellen een……… ach laat ook maar dit wordt veel te lang kijk zelf maar.

PS: Chiel vergeet de bak van Chiel niet.
Gegroet de lang van weggeweeste verslagschrijvende Kars Smeulders.

V.C. Atak '55 • Secretariaat: Watersnip 57; 5165 KN Waspik • t. (0416) 316805
Website: www.atak55.nl • E-mail: secretariaat @ atak55.nl • Rabo De Langstraat: NL43RABO0156593947 • KvK Brabant: 40271499 • Nevobo Regio Zuid: CKM1V5G