Nieuws
Teams
Programma
Uitslagen en standen
Verslagen

Clubinformatie
Lidmaatschap
Contributie
Sponsoren
SponsorKliks
Zaal
Fotoboek
Gastenboek
Inloggen

<<     Januari 2020     >>
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Nieuwe spelregels en workshop

Vanaf volgende week beginnen de trainingen weer na, hopelijk, een uitgeruste vakantie. Ik hoop dat iedereen weer gezond en zonder blessures thuis gekomen is. Voor degene die nog gaan (o.a. ikzelf) nog een prettige en zonnige vakantie toegewenst.

Degene die het volleybalnieuws in de afgelopen periode hebben gevolgd hebben ongetwijfeld gelezen dat er opnieuw spelregels zijn gewijzigd. De belangrijkst is wel de techniek van de set-up. Zover ik nu weet wordt deze in veel gevallen straks niet meer afgefloten. Hoe of wat hoop ik bij de scheidsrechtersbijeenkomst begin september te horen. Kort daarna stuur ik of een mail of organiseren we een korte bijeenkomst. Daarnaast zijn er ook wijzigingen m.b.t. invallen van spelers in een ander team. Ook dat lezen of horen jullie nog via mij of Bertus.

Daarnaast heb ik Atak aangemeld als organisator voor de worskhop "de vier inzichten voor de moderne scheidsrechter". Deze wordt gehouden op 17 september en 15 oktober in een vergaderzaal van het Sportcentrum Waspik. Dichterbij kan dus niet. Als je interesse hebt dan graag mij even mailen. Ik reken op veel aanmeldingen voor deze workshop. Onderstaand staat vermeld wat de workshop inhoudt.

 

Mvg

Albert

 

Door de 4 Inzichten workshop wordt de scheidsrechter zich bewust van een andere kijk op de arbitrage. Door de aangeboden mogelijkheden wordt een verandering in gedrag in gang gezet, waardoor een positief effect op de relatie scheidsrechter en spelers/coaches wordt gerealiseerd. 

Tijdens de twee workshops leer je wat de 4 inzichten inhouden en vooral wat de  moderne aanpak van de scheidsrechter betekent. Na afloop weet je hoe je de 4 inzichten kunt inzetten, wat je hiermee kunt bereiken en op welke wijze je je hierin nog verder kunt ontwikkelen.

Voorafgaand aan de eerste workshop krijg je een eerste, korte thuisopdracht. De workshops kenmerken zich door een grote mate van eigen inbreng en interactieve werkvormen. Het is vooral veel samen doen met collega-scheidsrechters. Waar liggen jouw kracht en waar liggen jouw ontwikkelbehoeftes. Uiteraard worden alle 4 inzichten besproken en uitgediept. Tussen de beide workshops zit een praktijkopdracht.

V.C. Atak '55 • Secretariaat: Watersnip 57; 5165 KN Waspik • t. (0416) 316805
Website: www.atak55.nl • E-mail: secretariaat @ atak55.nl • Rabo De Langstraat: NL43RABO0156593947 • KvK Brabant: 40271499 • Nevobo Regio Zuid: CKM1V5G