Nieuws
Teams
Programma
Uitslagen en standen
Verslagen

Clubinformatie
Lidmaatschap
Contributie
Sponsoren
SponsorKliks
Zaal
Fotoboek
Gastenboek
Inloggen

<<     Juli 2020     >>
Zon
Maa
Din
Woe
Don
Vri
Zat
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Waspik Beach 2019

Beste leden, ouders van jeugdleden en verenigingsleden,

In het voorjaar van 2018 hebben we een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: het openen van drie eigen beachvelden! Deze velden zijn gelegen in Waspik Boven, waar het zand vorig jaar van het evenement Atak Beach een tweede doel heeft gekregen. Op 11 juni 2018 hebben we Waspik Beach geopend en daar hebben de gehele zomer velen het zand van dichtbij bekeken. Na Atak Beach volgde vele aanmeldingen. Veel leden konden in de zomer de bal niet laten liggen, waardoor de velden ruim bezet zijn geweest. Verschillende teams hebben getraind op vaste avonden en anderen hebben zelf toernooitjes gespeeld. Op woensdag 1 mei 2019 gaan de beachvelden van Waspik Beach weer open! Van 1 mei tot 1 juli zullen we via een planning de avonden indelen. In de zomervakantie kan er vrij gespeeld worden door alle leden van Waspik Beach.

Indeling
In het schema, wat te vinden is in de bijlage, hebben we alle teams en niveaus opgenomen. Daarin vind je de trainingsdagen, -tijden, trainers en ook een lijst met sleuteleigenaren. Dit jaar zal Marcel Leijten training geven aan de jeugd en aan de hoogste senioren teams op maandag. Marcel heeft tientallen jaren ervaring als beachvolleybaltrainer op de beachlocaties in Breda en Tilburg en heeft er veel zin in om met de groepen in Waspik aan de slag te gaan.

Omgang en gebruik
Atak is exclusief huurder van Waspik Beach. Dit houdt in dat wij de enige zijn die een sleutel hebben om toe te treden tot de zandbak. De sleutels zijn in beheer van 5 sleuteleigenaren. Indien je wilt gaan trainen of wilt vrij spelen, kun je n van deze sleuteleigenaren bellen en de sleutel afhalen. Direct na afloop van je training / vrij spelen sluit je de zandbak weer af en lever je de sleutel weer in bij diegene waar je hem hebt afgehaald. Dit vergt discipline en verantwoordelijkheid van alle beachvolleyballers en -trainers. Wij vertrouwen erop dat dit gewoon goed zal gaan.

Wij rekenen erop dat alle gebruikers van de beachvolleyballocatie netjes omgaan met het zand, de kleedkamers en de aanwezige materialen. In de kleedkamers kunnen alle leden gebruik maken van de toiletten en douches. Indien kinderen vrij willen gaan spelen, dan zullen zij dit altijd onder begeleiding van een ouder / verzorger moeten doen. Tijdens trainingen zal de jeugd altijd begeleid worden door de aanwezige trainers. Waspik Beach heeft vorig jaar 20 nieuwe beachvolleyballen aangeschaft. Deze worden gebruikt op de beachvolleyballocatie. Ga er netjes mee om, dan kunnen we lang van deze mooie ballen genieten. Ook hier rekenen wij weer op ieders discipline en verantwoordelijkheidsgevoel. Betreding tot Waspik Beach geschiedt op eigen risico.

Inschrijven
Via de volgende link, waspikbeach.nl, kun je je heel eenvoudig inschrijven voor Waspik Beach. Zorg dat je vr de 1e keer dat je gaat beachen op Waspik Beach, het online formulier hebt ingevuld.

Mocht je nog vragen hebben over Waspik Beach, stuur dan een e-mail naar info @ waspikbeach · nl.

We hopen weer op veel aanmeldingen en veel volle velden! We wensen iedereen heel veel plezier op Waspik Beach!

Met vriendelijke groet,
Namens Waspik Beach,
Gitte Muller

V.C. Atak '55 • Secretariaat: Watersnip 57; 5165 KN Waspik • t. (0416) 316805
Website: www.atak55.nl • E-mail: secretariaat @ atak55.nl • Rabo De Langstraat: NL43RABO0156593947 • KvK Brabant: 40271499 • Nevobo Regio Zuid: CKM1V5G